Ilmoittautuminen Olemattoman kokeneiden seminaariin 2021

Kuva Markku Repo, 1978


Ilmoittautuminen Olemattomien kokeneiden seminaariin
Helsingin Venäjä-talossa 6-7.11.2011.

Ilmoittautuminen tarvitaan tilajärjestelyjen ja etäyhteyksien takia sekä koska tilaisuudessa tarjotaan pientä purtavaa. Verkon kautta osallistuville lähetetään linkki esitysten seuraamista varten.

Mikäli koronatilanne muuttuu ja kokoontumisrajoitukset tiukentuvat, ilmoittautumistietoja voidaan joutua käyttämään Venäjä-talon tiloihin pääsyssä. Voi olla että koronapassista olisi hyötyä siinä vaiheessa. Toivotaan että kaikki sujuu normaalisti. Etäyhteydet on joka tapauksessa rakennettu valmiiksi.

Leikkaa, liimaa ja täytä sähköpostiin seuraavat tiedot. Tarvittaessa saamme ilmoittautuneisiin yhteyden sähköpostin kautta kun tiedämme osoitteen.

Lähetä tiedot Veneoyn puheenjohtajalle Lauralle Lokakuun vallankumouksen vanhan kalenterin mukaiseen vuosipäivään 25.10.2021 mennessä osoitteeseen LR_2013 (at-merkki) aitta.net .

Osallistujan nimi

Sähköpostiosoite

Osallistun/En osallistu lauantaina seminaariin/illanviettoon, sunnuntaina seminaariin/ryhmään historia-elokuva-järjestö (valitse alustavasti kiinnostavin). Osallistun vain etänä/olen tulossa paikalle.Vapaaehtoista:

Maksan tukimaksun/Veneoyn jäsenmaksun 20 euroa
Veneoyn tilille FI85 4450 0010 1911 50 Eurajoen säästöpankkiin käyttäen viitettä 123 (31.10.2021 mennessä). Tämän vuoden jäsen/tukimaksuja käytetään Olemattomien seminaarin kulujen kattamiseen. Mainitse tarkoititko maksun jäsenmaksuksi vai tukimaksuksi.

Veneoy käyttää tilaisuutta hyväkseen: pyydämme kertomaan tilastoja ja mahdollisesti tulevia tutkimuksia varten (vapaaehtoisesti tietenkin). Olemme koonneet vastaavia tietoja vuonna 2017 Entisten opiskelijoiden Lokakuun vallankumouksen ja Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlien yhteydessä. Tiedoista on tehty yhteenveto tutkijoita varten sekä säilytetty niiden yhteystiedot jotka ovat antaneet tutkimusluvan. Nyt kerättäviä uusia tietoja käsitellään samalla tavoin.

Opiskelin Neuvostoliitossa/Venäjällä

- Milloin
- Missä
- Opiskelun/vaihdon luonne
- Suoritin tutkinnon, minkä
- Olen/En ole käyttänyt hankkimiani tietoja/tutkintoa työssäni Suomessa/muualla
- Minuun voi ottaa yhteyttä jos Neuvostoliitossa/Venäjällä opiskelusta tehdään tutkimustaKiitokset ilmoittautumisesta ja tiedoista!

Päivitetty 21.9.2021/LR